Teoreticko-empirické aspekty výskumu negatívnych ekonomických fenoménov - Petrík, Borislav
Zhodnotenie negatívnych ekonomických fenoménov (korupcia, sivá ekonomika, čierna ekonomika) v slovenskom hospodárstve na základe teoreticko-empirickej analýzy. Perspektívy riešenia.