Pracovní migrace v České republice po vstupu do Evropské unie - Popovová, Marie
Posúdenie vplyvu začlenenia Českej republiky do Európskej únie na rastúci trend pracovnej migrácie. Hlavné migračné komunity a ich činnosť na pracovnom trhu Českej republiky. Špecifikácia hlavných rysov a odlišností jednotlivých migračných komunít a spôsoby ich zapojenia do českej ekonomiky.