Working motivation in specific company in Slovak Republic - Horváthová, Elena
Motivácia pracovníkov a použitie motivačného programu v spoločnosti. Cieľ a metodológia. Pracovná motivácia. Charakteristika spoločnosti. Vzorka prieskumu a prieskum motivačnej situácie v spoločnosti. Výsledky prieskumu.