Dôchodkové fondy zabetónovali výnosy sporiteľov o dosahoch legislatívnych zmien v starobnom dôchodkovom sporení - Škriniar, Pavel, 1979-
Zabezpečenie majetku sporiteľov v druhom pilieri. Výnosy dôchodkových fondov a hodnoty dôchodkových jednotiek. Recesia a deflácia. Legislatívne úpravy. Zmeny investičnej stratégie pri prestupoch sporiteľov. Zhodnotenie dôchodkových fondov.