Biopotraviny. Biovysávače peňazí? - Pribišová, Saša
Biopotraviny ako produkt ekologického poľnohospodárstva. Čo dvíha cenu biopotravín. Nízka kúpyschopnosť slovenského obyvateľstva. Nízke povedomie o biopotravinách. Rast dopytu pomalými krokmi. Problematický vývoz biopotravín. Predaj v špecializovaných predajniach a v supermarketoch. Obchodný reťazec Tesco s vlastnou značkou Tesco organic. Porovnanie cien biopotravín s konvenčnými.