Metodika tvorby podnikateľských projektov - Velichová, Ľudmila
Príspevok informuje o skúsenostiach autorky s procesom tvorby podnikateľských projektov študentov národohospodárskej fakulty EU v Bratislave, v rámci predmetu Cvičná firma a ponúka vybrané problémy metodiky ich tvorby.