Namiesto vkladu do banky hľadanie podnájomníkov investovať do nehnuteľností s cieľom jej prenájmu je ziskové - Škriniar, Pavel, 1979-
Nehnuteľnosť ako investícia. Trhové ceny nehnuteľností. Rozdiel medzi trhovou a nadobúdacou cenou. Vývoj a výkyvy cien nehnuteľností. Rozšírenie ponuky prenájmov. Investície do bytu na úver. Rentabilita a výnos z predaja alebo prenájmu nehnuteľností.