Nové technológie a štruktúra ekonomiky - Grell, Michal
Vplyv rozvoja informačných technológií na hospodárske prostredie. IT a prechod k informačnej spoločnosti. Virtualizácia a zmena štruktúry podnikateľského prostredia. Možnosti kvantifikácie informačného prostredia v novej ekonomike.