Klastrové politiky v Německu a Rakousku (případové studie s implikací pro ČR) - Abrhám, Josef
Klastre v kontexte teórie a praxe regionálneho rozvoja. Význam klastrov pre regionálnu ekonomickú konkurencieschopnosť. Programy k podpore klastrov (prípadová štúdia Nemecka a Rakúska).Implikácie pre Českú republiku.