Udalosti po dni, ku ktorému sa zostavuje účtovná závierka v účtovníctve ROPO a obcí - Kršeková, Marianna
Udalosti po dni, ku ktorému sa zostavuje účtovná závierka, predstavujú problematiku v účtovníctve verejného sektora, ktorá je riešená v štandarde IPSAS14 - Udalosti po dni ku ktorému sa zostavuje účtovná závierka (IPSAS14-events after reporting date). Ciele štandardu IPSAS 14.