Rast cien komodít sa na najbližšie obdobie skončil vývoj na komoditnom trhu v uplynulom mesiaci - Tomčiak, Boris
Prekvapujúce cenové obraty niektorých komodít. Populárne suroviny ropa a zlato. Ceny obilninín a sektor potravín. Monetárna politika a juhoeurópska kríza, ktorej hlavným aktérom je Grécko. Údaje centrálnych bánk a amerického Fedu. Komoditný index RICI.