Aspekty výsledku hospodárenia a reklasifikačných úprav pri prezentácii finančnej výkonnosti podniku - Kucková, Alena
Výsledok hospodárenia ako dôležitý ukazovateľ finančnej výkonnosti podniku za dané účtovné obdobie. Koncepcie zisťovania výsledku hospodárenia. Koncepcia Revenue and expense approach - výnosovo-nákladový prístup. Koncepcia Asset and liability approach - majetkovo-záväzkový prístup. Výsledok hospodárenia podľa IFRS a jeho prezentácia v účtovnej závierke. Výkaz o komplexnom výsledku hospodárenia. Reklasifikačné úpravy.