V porovnaní s inými viac úspor a menej úverov finančné správanie domácností: vplyv krízy a trendy - Dujsík, Peter
Porovnanie finančných úspor domácností na Slovensku so západnou Európou a krajinami V4. Kumulovanie úspor napriek narastajúcej nezamestnanosti. Vývoj bohatstva domácností vo vybraných regiónoch. Finančné bohatstvo svetových domácností podľa regiónu. Rozdiel medzi úsporami a dlhom tzv. čisté bohatstvo.