Les demarches marketing des entreprises à l`offre sur le marché industriel slovaque - Kita, Jaroslav
Trvalý vzťah ako nevyhnutná stratégia dodávateľského podniku na priemyselnom trhu. Vytvorenie trvalej hodnoty pre klienta. Výsledky prieskumu uskutočneného v r. 2009 medzi slovenskými podnikmi na tému - Nové prístupy k riadeniu ponuky priemyselných podnikov.