[Translatologie in der Praxis (Wirtschaftsdeutsch)] - Adamcová, Lívia
Recenzia na vysokoškolskú učebnicu autorky K. Seresovej. Je základným materiálom predmetu "Prekladateľstvo a tlmočenie" v teórii a praxi. Je určená študentom študijného programu Cudzie jazyky a interkultúrna komunikácia na Ekonomickej univerzite v Bratislave.