Vztahy se stakeholdery v soudobých marketingových koncepcích - Šimberová, Iveta
Postavenie marketingu a využívanie marketingových znalostí. Marketing vzťahov a stakeholderi. Vymedzenie CRM. Trhová orientácia a stakelholderi.