Inštitucionálny systém medzinárodnej ochrany práv duševného vlastníctva a férovej súťaže a jeho vplyv na trhovú štruktúru - Mišura, Ján
Súčasný systém ochrany práv duševného vlastníctva. Inovačná špirála a trhová štruktúra. Inštitucionálny systém ochrany práv duševného vlastníctva na trhu nedokonalej konkurencie.