Larry Page a Sergey Brin: " naši zamestnanci si môžu robiť, čo chcú."
Larry Page a Sergey Brin, zakladatelia internetového vyhľadávača Google. Študenti zo Stanfordskej univerzity v Palo Alto v Kalifornii. Jedna z najúspešnejších internetových firiem v dejinách. Google dosiahol jednu miliardu internetových URL adries (Uniform Resource Locators). Google a budúcnosť.