Intelektuálna bezpečnosť Slovenska - Patarák, Ondrej
Požiadavka na zásadné prehodnotenie funkcií štátu a vypracovania "nových", ktoré zabezpečia trvalo udržateľný rozvoj Slovenska. Intelektuálna bezpečnosť krajiny.