Problematika účinkov vyhlásenia konkurzu - Hodál, Matej
Účinky vyhlásenia konkurzu sú rozhodujúce pre kvalitu priebehu samotného konkurzu. Príspevok je pokusom o ucelený výpočet účinkov vyhlásenia konkurzu obsiahnutých v právnom poriadku, či už sú zoskupené v základnom predpise konkurzného práva alebo sa nachádzajú v rôznych právnych predpisoch.