Education as a precondition in knowledge economy - Ivaničková, Alžbeta
Cieľ príspevku. Regionálna štruktúra vzdelávania na Slovensku. Vzdelávanie ako zdroj vedomostí. Interakcia vzdelávania a vedomostí - príklad Poľska. Vzdelávanie (situácia) v regiónoch Slovenska.