Budování firemní komunity - Mintzberg, Henry
Ako funguje spoločenstvo ľudí. Vytvorenie pocitu spolupatričnosti a spoločenstva vo firme. Čo znamená "communityship". Prebudovanie firmy na firemné spoločenstvo. Základy firemného spoločenstva. Atmosféra, ktorá podporuje dôveru. Firemná kultúra. Budovanie firemného spoločenstva.