Při obchodování s Indiou humor stranou! - Nymburský, Tomáš
Ekonomický rast Indie. Možnosti indického trhu. Ako podnikať v Indii. Obchodné rokovanie s indickým partnerom. Niektoré fakty a čísla o Indii.