Manažer a komunikace - Kalábová, Jolana
Úloha manažéra v internej komunikácii firmy. Charakteristické vlastnosti lídra. Emocionálna inteligencia. Päť najčastejších problémov v manažérskej komunikácii a ako ich riešiť. Pravidlá manažérskej komunikácie.