Ako bezpečne vymazať dáta - Mišún, Juraj, 1978-
Bezpečnosť dôverných dát spočíva nielen v ich uchovávaní ale aj v ich bezpečnom a trvalom odstránení. Prvé kroky pred možným zneužívaním dát. Formátovanie pevného disku a obnovovanie informácií. Nebezpečné odstraňovanie dát a verzie operačných systémov. Špeciálne programy pre dôkladné zničenie informácií.