[Manažment] - Marsina, Štefan
Recenzia na vysokoškolskú čebnicu, ktorá je štrukturovaná do štrnástich kapitol a integruje špecifické poznatky odborníkov, ktorí tvoria autorský kolektív pre vednú disciplínu Manažment.