Porovnanie postupov vybraných centrálnych bánk v čase finančnej krízy. - Kochanová, Miroslava
Porovnanie postupov vybraných centrálnych bánk počas finančnej krízy, ktorá vyústila v roku 2007. Reakcie amerického Federálneho rezervného systému a japonskej Bank of Japan.