Základy účetnictví - Dvořáková, Dana
Pokračovanie z minulého čísla. Oceňovanie obežných aktív pri spotrebe na základe individuálnych zaobstarávacích cien alebo prostredníctvom tzv. oceňovacích techník. Príklady. Pokračovanie v budúcom čísle.