Zlato je večné drahé kovy nakupujú investori vo forme odliatkov, mincí či šperkov - Ješko, Vladimír
Zlato ako dlhodobá ochrana pred znehodnotením majetku. Obchodovanie s drahými kovmi na špecializovaných burzách. Aktuálne ceny zlata a striebra. Prednosti investovania do drahých kovov. Istota v neistých časoch. Nástroj na diverzifikáciu portfólia. Kúpa investičného zlata v EÚ a daňové výhody. Investovanie do drahých kovov aj nepriamo nákupom investičných certifikátov.