[Medzinárodné finančné centrá - zmeny v globálnej finančnej architektúre] - Malacká, Viera
Recenzia na monografiu, ktorej cieľom je poukázať na faktory, ktoré historicky ovplyvnili tvorbu a fungovanie medzinárodných finančných centier a zároveň na základe nadobudnutých skúseností analyzovať pozitívne a negatívne stránky tohto procesu, ktoré by v budúcnosti mohli zohrať kľúčovú úlohu pri ich ďalšom napredovaní.