"Globální finanční krize" a její hodnocení z hlediska budoucího vývoje světové ekonomiky - Rejnuš, Oldřich
Vznik globálnej finančnej krízy v roku 2008. Prvotné dôsledky. Analýza základných príčin vzniku finančnej krízy. Najvýznamnejšie rizikové faktory súčasného vývoja svetovej ekonomiky.