Klíma, alarmisti a realisti - Singer, S. Fred
E-maily, ktoré unikli z ištitútu na britskej University of East Anglia naznačujú, že správy Medzinárodného panelu o klimatických zmenách OSN sa môžu zakladať na podvode. Táto udalosť spolu s kolapsom Kodanskej konferencie v decembri 2009 môže znamenať koniec medzinárodného úsilia obmedziť emisiu skleníkových plynov. Nezávislá vedecká analýza Mimovládneho medzinárodného panelu o klimatických zmenách priniesla presvedčivé dôkazy, že klíme vládne príroda, nie ľudská aktivita.