Možnosti použitia metódy ABC v systéme nákladového controllingu - Vereš, Ivan
Možnosti a výhody použitia metódy ABC v systéme nákladového controllingu. Základná schéma metódy ABC. Definícia a meranie nákladov výroby rádiofarmaka FDG podľa druhu činnosti.