Multiplikačné efekty cestovného ruchu - Vačková, Andrea
Multiplikačné efekty cestovného ruchu. Príjmový multiplikátor cestovného ruchu. Multiplikátor zamestnanosti v cestovnom ruchu. Aktuálne údaje o ekonomických prínosoch cestovného ruchu. Multiplikačné efekty cestovného ruchu na príklade hotela.