Ako sa stať dobrým rečníkom tipy, ktoré osviežia prednášku a udržia pozornosť poslucháčov - Mišík, Martin
K bežným pracovným povinnostiam manažéra patrí príhovor k väčšiemu množstvu ľudí. Strach z prednášania a nedostatočné komunikačné schopnosti. Úspech prednášateľa tkvie v zaujatí a v zbudení pozornosti poslucháčov. Spôsob zvládania trémy. Osobná komunikácia v čase vyspelej digitálnej techniky.