Manažérska etika ako faktor budovania Corporate culture - Belejová, Martina
Úloha manažérov v tvorbe a vývoji kultúry v podniku. Manažérska etika. Uplatňovanie manažérskej etiky v rozhodovaní. Corporate culture - firemná kultúra.