Růst stabilita a konvergence České ekonomiky v letech 2001-2008 - Spěváček, Vojtěch
Analýza ekonomickej výkonnosti a makroekonomickej stability českej ekonomiky v rokoch 2001-2008. Hodnotenie ekonomického rastu v medzinárodnom kontexte.