Hľadiská skúmania diplomacie - Čizmadiová, Kristína
Diplomacia v období globalizácie. Úloha diplomata. Vplyv informačných technológií na diplomaciu. Charakteristika slovenskej diplomacie. Vojenská diplomacia. Európska diplomacia.