Zohrávajúca úloha CSR pri riešení hrozby globálneho otepľovania - Liptáková, Elena
Globálne otepľovanie ako hrozba 21. storočia. Očakávané dopady spôsobené zmenou klímy. Nutnosť spoločensky zodpovedného správania sa firiem v 21. storočí. Spoločensky zodpovedné rozhodnutia zákazníkov ako hybná sila zmeny. Hodnotenie najväčších svetových spoločností v súvislosti s ich vplyvom na životné prostredie.