Alcune osservazioni sulla tipologia dei neologismi italiani con particolare attenzione all'influenza dei forestierismi - Sehnal, Roman
Slovotvorba talianského jazyka. Životnosť neologizmov. Moderné spôsoby slovotvorby - cudzojazyčné výpožičky alebo ich kalky.