Národná značka, logo a slogan ako prvky prezentácie Slovenska v zahraničí - Ratkovská, Gabriela
Značka Slovensko, logo a slogan ako prvky prezentácie Slovenska v zahraničí. Problematické faktory, ktoré ovplyvňujú reputáciu Slovenska v zahraničí. Malá krajina v srdci Európy - heslo, pod ktorým sa Slovensko prezentuje v zahraničí. Prezentácia Slovenska ako destinácie cestovného ruchu. Nutnosť vytvorenia hlavného posolstva, ktorým sa bude Slovensko prezentovať v zahraničí.