Stratégie vstupu multinacionálnych korporácií na zahraničné trhy - Pappová, Alexandra
Motivácia spoločnosti rásť na multinacionálne giganty. Formy vstupu spoločnosti na zahraničný trh. Strategické aliancie ako najzložitejšia forma spoločných podnikov. Neformálne medzinárodné strategické aliancie, formálne medzinárodné strategické aliancie a medzinárodné joint ventures. Vplyv súčasnej situácie vo svetovom hospodárstve na multinacionálne korporácie.