Podpora budovania dynamických komparatívnych výhod v Írsku: agentúra Forfás - Šteiner, Ivan
Založenie agentúry Forfás v roku 1994 ako súčasť reštrukturalizácie vládnych rozvojových agentúr pre priemysel, vedu a technológie, aby čelil výzvam globalizácie a technologickej revolúcie. Úloha oddelenia pre konkurencieschopnosť. Oddelenie pre podnikovú politiku. Oddelenie pre vedu, technológie a ľudský kapitál.