Analýza a zhodnotenie prvých skúseností s programovým rozpočtovaním v praxi obcí a VÚC v podmienkach SR - Kozovský, Dušan
Ciele programového rozpočtovania vo verejnej správe. Dokumenty Ministerstva financií SR pre úspešnú implementáciu programového rozpočtovania v miestnej a regionálnej územnej samospráve. Projekt pilotnej implementácie programového rozpočtovania v územnej samospráve. Analýza a zhodnotenie prvých skúseností v súvislosti s implementáciou programového rozpočtovania na úrovni vybranej vzorky samosprávy miest a obcí a 8 VÚC.