Globalizácia má svoje úskalia - Vojtková, Viera
Potravinové právo. Pri vzniku potravinového práva by mali byť rovnocenne zastúpené všetky zložky, ktoré sa podieľajú na výrobe potravín, ich predaji a kontrole. Náročnosť zladenia európskeho potravinového práva s potravinovou legislatívou jednotlivých štátov EÚ. Úpadok agropotravinárskeho sektora na Slovensku. Informovanosť spotrebiteľov.