Erby, vlajky, symbolické znaky... článok 6ter Parížskeho dohovoru z pohľadu harmonizačných procesov - Vlček, Miroslav
Harmonizácia priemyselných práv a konaní o jednotlivých predmetoch priemyselného vlasníctva. Článok 6ter Parížskeho dohovoru a konferencia v Haagu v roku 1925. Zmeny schválené na 40. Valnom zhromaždení WIPO v septembri 2008. Dohody TRIPS a členov WIPO/WTO. Uplatňovanie článku 6ter Parížskeho dohovoru v podmienkach Úradu priemyselného vlastníctva SR.