Európska komisia proti falšovaniu a pirátstvu - Hečková, Zuzana
Predmet záujmu pirátov a falšovateľov produktov v súčasnosti. Internet, ako špecifický problém predaja falšovaných výrobkov. Európska komisia a smernica 2004/48/ES o vymožiteľnosti práv duševného vlastníctva a nariadenie Rady (ES) č. 1383/2003. Lisabonská zmluva ako právny základ ochrany práv duševného vlastníctva. Podporné aktivity nelegislatívneho charakteru.