Cesta k vyššej konkurencieschopnosti podnikov - Michalovský, Marián
Medzinárodná konferencia Rím 2009, "Duševné vlastníctvo a konkurencieschopnosť malých a stredných podnikov", ktorú pripravili Svetová organizácia duševného vlastníctva (WIPO) a Patentový a známkový úrad USA (USPTO). Stratégia v oblasti priemyselného vlastníctva ako súčasť podnikateľskej stratégie. Čo by mala vedieť každá firma o duševnom vlastníctve.