Podpora malého a stredného podnikania v Írsku: agentúra Enterprise Ireland - Šteiner, Ivan
Ciele agentúry Podnik Írsko. Klienti a partneri tejto agentúry. Stratégia Podniku Írsko. Internacionalizácia obchodu. Rozvoj obchodu. Podpora úspešných nových spoločností. Financie pre rast.