Analýza procesov internacionalizácie podnikateľských subjektov pôsobiacich v Slovenskej republike - Škorvagová, Simona
Teórie internacionalizácie. Výskum internacionalizácie. Výsledky dotazníkového výskumu uskutočneného vo firmách pôsobiacich v SR. Dotazník bol rozdelený na štyri časti: posúdenie medzinárodných skúseností, posúdenie domácich skúseností, orientácia podnikania, rozsah internacionalizácie.